2016-10-28 09:08:29• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Remek formában van

Napi horoszkóp október 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A munkája során elnéz valamit, emiatt az egyik feladatot kétszer is meg kell csinálnia. A csillagok vidámságot, szerelmet jeleznek. Ne fusson el a lehetőségek elől, inkább várja meg, hogy mit szán a sors önnek.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Remek formában van, minden feladatával gyorsan végez. Egy találkozás nagyon érdekesnek ígérkezik, a beszélgetés során vártalanul kölcsönös szimpátia és vonzalom alakul ki önök között. Az illető teljesen lenyűgözi önt a humorával. Kezdeményezzen nyugodtan, mert az érzései viszonzásra találnak!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Érzékenyebb és érzelmesebb lesz, mint máskor. Most fontos az ön számára, hogy otthon minden rendben legyen, tiszta és rendezett környezetre van szüksége, különben hamar idegessé válhat. Az apró-cseprő dolgokból is éles viták alakulhatnak ki, úgyhogy számoljon tízig, mielőtt dühösen reagálna.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Remekül tud tárgyalni ma, nagyon jól képviseli az érdekeit, és úgy sikerül célt érnie, hogy még rámenősnek sem tűnik. Ha fizetésemelést szeretne kérni, ma üljön le tárgyalni a főnökével. A banki ügyletek intézésére is kiválóan alkalmas a mai nap.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Elég kevés ma az energiája, pihenjen minél többet. A magánélete most nagyon harmonikus, örüljön ennek, és ne engedje, hogy hivatásbeli dolgok túlságosan igénybe vegyék. A Vénusz a Nyilas jegyében áll, most több sikere lesz a szerelemben, mint máskor.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ne vegyen mindent a szívére, és ne reagáljon annyira érzékenyen. Néha olyasmit is személyes sértésnek vesz, amit jóindulattal mondott a másik. Egy barátja meglepő hírrel szolgál, érdemes újragondolnia a lehetőségeit!

Mérleg: IX. 23. - X. 22
A jelenlegi bolygóállások arra figyelmeztetik, hogy energiáit ne aprózza el. Munkáját végezze figyelmesen és pontosan. Párkapcsolatában legyen nyílt és őszinte.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Remek napra számíthat, sok örömteli esemény vár önre. Az anyagi ügyei jól alakulnak, de a befektetések terén legyen körültekintő. A párja féltékenységét pár kedves szóval el tudja csitítani!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Kissé zárkózottabb a megszokottnál, de ez végül is hasznára válik. Kitűnő ötletek jutnak eszébe, amelyeket véghez is visz. Fontos, hogy a párkapcsolatában viszont azonnal beszélje meg a problémákat, mielőtt nagyobb konfliktus alakul ki belőlük.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A munkahelyén váratlan bonyodalom támadhat. Lehet, hogy páran önnek támadnak, önt hibáztatják a kialakult helyzetért. Küzdjön meg az igazáért! Ha felveszi az odadobott kesztyűt, végül sikerül tisztáznia magát.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Egy fontos üggyel kapcsolatban sikert ér el. A győzelem azonban még nem jelenti azt, hogy kényelmesen hátradőlhet a karosszékben. Most megfigyelheti, ki az, akiben csak irigységet ébresztenek az eredményei...

Halak: II. 19. - III. 20.

A napja unalmasan telik, nem így az estéje! Ha ön egyedülálló, most megérkezhet a szerelem az életébe. Megismerkedhet valakivel, aki minden jellemvonásában olyan, amilyet megálmodott magának!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: